dessithehappyface

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Dessi :) - 6 februari 2011 18:33

Ikväll ska jag ha det riktigt mysigt. Jag ska typ fixa lite med själv för en gångs skull. Typ noppa ögonbrynen och lite annat som har med utseendet att göra. Stora delar av kvällen blir mest mys framför tv:n. Det som jag ska se är:


-Solsidan på Tv4.

-Time Out på Tv4.

-Ridsport världscupen på svt24.

-Sista halvan av Wallander Skulden på Tv4.


Och så ska jag göra lite varm choklad också någon gång under kvällen haha ;)


Ha en trevligt söndagkväll alla! (:


  

Meredith Michaels-Beerbaum (:


Av Dessi :) - 6 februari 2011 16:32

Tjena tjena!


Nu tänkte jag skriva lite om helgen. Fredagen hoppar jag över (eftersom jag redan har skrivit om den). Men nu kommer en liten sammanfattning.


Lördag (igår):

Gick upp kl 7 för att bege mig till stallet, så jag var i stallet lite efter 8. Gjorde vid Jocke för att sedan rida ett pass dressyr kl 9. Han gick faktiskt väldigt bra. Efter passet var det att göra vid honom och sedan förmiddagsfika med de andra i gruppen som vanligt. Sedan var det hem och vila i ett par timmar för att sen åka ut till stallet igen för att hoppträna Rock it. Hon var jätteduktig med tanke på hur mycket blåste i ridhuset. Vi hoppade bara en liten bana med 2 hinder (om det kallas bana) och jag har också kommit fram till att Rock it är en duktig omhoppningshäst haha. Hon är en duktig tös! Sen var det att göra vid henne och sen åka hem igen. Kvällen blev en Tv och datakväll, en riktig myskväll med mig själv helt enkelt. Kollade melodifestivalen och såklart hipphipp. Såg även lite av This is it. Så såg min Lördag ut.


Söndag (idag):

Idag har det varit en seg dag. Sov alldeles för länge, ända till kl 10! Fy på mig. För nu är man riktigt seg tack vare det. Idag har jag typ bara suttit vid datan, pluggat och städat. Har gjort lite Samhällskunskap, Projekt- och företagande och Matte. Så jag får se om jag ska göra något mer på projekt- och företagande, annars är jag läxfri.


Så, nu är ni fått en liten sammanfattning. Kram på er sålänge! (:


  

Bara för att Rockit är så söt på denna bilden (:

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards