dessithehappyface

Alla inlägg under februari 2011

Av Dessi :) - 13 februari 2011 16:57

tjena allihopa!

Har inte gjort ett inlägg på länge så tänkte skriva ett rejält nu. Har varit en härligt helg men också ganska mycket plugg. Detta har jag haft för mig under helgen:

Fredag: Kom hem från skolan vid 1 och började med att glo på film och tjocka mig, gött! På kvällen åkte jag hem till Emma N & Petra och hade chillkväll. Hade full-frys maraton och käkade en massa gott. Tack för en härlig kväll!

Lördag: Upp tidigt på morgonen för att åka till stallet och träna. Det var verkligen iskallt och så blev underlaget hårt samt att den ena gramantygel-snabbknäppet gick sönder, men som tur är går resten av gramantygeln att använda. Efter stallet var det hem och plugga. Gjorde klart min engelskaredovisning och gjort nästan klart samhällesuppgiften med redovisning. På kvällen blev det tjejkväll med Vickie. Gjorde god mat. Till förrätt åt vi vitlöksbröd, till varmrätten åt vi pepparbiff med rösti och beanasissås och till efterrätt åt vi kladdkaka, mums var det! och såklart blev det en massa tjejsnack!

Idag: Har inte gjort så mycket. Sovit ut lite, gjorde klart samhälle, pluggade lite till provet imorgon, kollat på film..


ja, såhär har min helg sätt ut.


Puss & kram!


  


 

Bilder från igår (: 


Av Dessi :) - 11 februari 2011 16:47

För er som inte vet så är jag en riktig gottegris. Idag har jag verkligen visat den sidan! Det blir inte så mycket träningar heller för den delen. Men samtidigt är det ju fredag idag så man måste ju få unna sig någoting. Så efter helgen så blir det att äta sunt och träna! Måste röra på fläsket!


  



Av Dessi :) - 9 februari 2011 17:14

Tjenatjena alla bloggläsare!


Har inte haft tid att skriva något här på de två senaste dagarna, så tänkte skriva lite nu om hur mina dagar har sätt ut:


Min tisdag började verkligen inte bra. Försov mig i 3 timmar! Så man var ganska chockad när jag vaknade och att det var ljust i rummet haha. Detta var faktiskt första gången i mitt liv som jag försov mig, så förhoppningsvis var det bara en tillfällighet. Så jag kom till skolan 2,5 timme för sent och missade två lektioner, fy på mig! Jag kom typ lagom till lunchen. Efter lunch så hade jag & Emma A redovisning om vårt ekologiarbete, så nu är vi klara med den kursen! Sen hade vi idrott och vi hade lite staffetter och sist spelade vi innebandy. efter skolan var det hem och käka lite snabbt, för sen hämtade Jessica mig och åkte till stallet. Red ett ganska hårt dressyrpass med Jocke och han hade vilat i några dar så han var pigg och ganska stark, men stundtals kändes det riktigt bra! Efter stallet så var det hem, duscha, plugga lite samhällskunskap och sova.


Idag så hade jag sovmorgon eftersom vi inte började förrän kvart över 10. Började med räkna matte innan lunch. Efter hade vi samhällskunskap med ett litet läxförhör, gick väl sådär. Sen hade vi typ bara 20 min svenska och vi ska ha ännu ett prov nästa vecka. Sen var det hem och göra klart genetikuppgifterna, och senare idag blir det träning (fast jag har träningsvärk) , härligt!


Kram på er! (:


  

Gammal bild från sommaren 09. Saknar sommaren!

Av Dessi :) - 7 februari 2011 16:31

Tjenatjena!


Måndag idag igen. Dagen började hos tandläkarn, spännde min tandställning, så jag var inte i skolan förräns vid kvart över 10. Då hade vi Genetik och vi fick tillbaka våra prov. Jag fick 87 poäng av 92 möjliga, alltså ett MVG!! härligt! Vi hade också betygsnack i ämnet eftersom kursen slutar nu till sportlovet. Hon sa att jag låg på ett jättestark VG och jag ska göra ett prov i genteknik nästa vecka som är avgörande för om jag ska få VG eller MVG, så nu är det bara att satsa!

Efter lunch hade vi bara knappt en timmes genomgång i Projekt- och företagande och sen slutade vi, så jag var hemma redan vid 2. Pluggade lite engelska och läste lite på redovisningen som vi ska göra imorgon, och nu ligger jag och chillar.


Senare idag ska jag nog till stallet och träffa lite folk!


Kram på er! (:

  

En bild från en shoppingtur med Emma K. (:


Av Dessi :) - 6 februari 2011 18:33

Ikväll ska jag ha det riktigt mysigt. Jag ska typ fixa lite med själv för en gångs skull. Typ noppa ögonbrynen och lite annat som har med utseendet att göra. Stora delar av kvällen blir mest mys framför tv:n. Det som jag ska se är:


-Solsidan på Tv4.

-Time Out på Tv4.

-Ridsport världscupen på svt24.

-Sista halvan av Wallander Skulden på Tv4.


Och så ska jag göra lite varm choklad också någon gång under kvällen haha ;)


Ha en trevligt söndagkväll alla! (:


  

Meredith Michaels-Beerbaum (:


Av Dessi :) - 6 februari 2011 16:32

Tjena tjena!


Nu tänkte jag skriva lite om helgen. Fredagen hoppar jag över (eftersom jag redan har skrivit om den). Men nu kommer en liten sammanfattning.


Lördag (igår):

Gick upp kl 7 för att bege mig till stallet, så jag var i stallet lite efter 8. Gjorde vid Jocke för att sedan rida ett pass dressyr kl 9. Han gick faktiskt väldigt bra. Efter passet var det att göra vid honom och sedan förmiddagsfika med de andra i gruppen som vanligt. Sedan var det hem och vila i ett par timmar för att sen åka ut till stallet igen för att hoppträna Rock it. Hon var jätteduktig med tanke på hur mycket blåste i ridhuset. Vi hoppade bara en liten bana med 2 hinder (om det kallas bana) och jag har också kommit fram till att Rock it är en duktig omhoppningshäst haha. Hon är en duktig tös! Sen var det att göra vid henne och sen åka hem igen. Kvällen blev en Tv och datakväll, en riktig myskväll med mig själv helt enkelt. Kollade melodifestivalen och såklart hipphipp. Såg även lite av This is it. Så såg min Lördag ut.


Söndag (idag):

Idag har det varit en seg dag. Sov alldeles för länge, ända till kl 10! Fy på mig. För nu är man riktigt seg tack vare det. Idag har jag typ bara suttit vid datan, pluggat och städat. Har gjort lite Samhällskunskap, Projekt- och företagande och Matte. Så jag får se om jag ska göra något mer på projekt- och företagande, annars är jag läxfri.


Så, nu är ni fått en liten sammanfattning. Kram på er sålänge! (:


  

Bara för att Rockit är så söt på denna bilden (:

Av Dessi :) - 5 februari 2011 12:25

Igår var det en awesome dag!


Gick först i skolan och var hemma halv 11. haha riktigt gött att sluta så tidigt en fredag! så jag var hemma en stund och sen vid 4-tiden åkte man in till stan. Gick in på hemmakväll och köpte 5 filmer:


- This is it (Michael Jackson)

- Hipp Hipp säsong 1

- Hipp Hipp säsong 2

- The Holiday

- 28 dagar senare


Börjar bli lite trött på sällskapsfilmerna haha. Inne på hemmakväll så träffade jag på Oliver & Rebecka, så det var trevligt. efter en stund så kom Amanda in på hemmakväll och strax därefter kom Emelie & hennes polare, så det var awesome! sen så umgicks man lite med dom och sen träffade jag morsan och vi började fixa lite grejer inför kvällen. Emma N kom hem till mig på kvällen. En riktig softkväll med tjejsnack, film och så tjockade vi oss med godis, chips och läsk. Vi kollade på the Holiday först , riktigt mysig film. Och sist så såg vi på Full frys när man var så lagom flummig xD Så det var en riktigt härlig kväll! (:


Kram på er så länge! (:


  


Av Dessi :) - 5 februari 2011 12:15

Hoppade Jocke i torsdags. Vi hoppade en bana med 4 hinder på medellinjen och det kändes väldigt bra. Han var rätt så stark så jag hade problem med att hålla honom, men det är väl sånt man lär sig. Men det verkade som att han tyckte att det var jättekul, och det är positivt! Hur kul är det att hoppa en häst som tycker att det är tråkigt?! haha han fick så bråttom så han glömde lyfta på bakbenen. Haha han är lite tokig min lilla jättebäbis! Tycker om honom mycket! <3


  

Jättebäbis <3   Fotograf: Arne (:

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards